ΣΕΙΡΕΣ ΜΠΑΝΙΟΥ

ΣΕΙΡΕΣ ΜΠΑΝΙΟΥ
Εμφάνιση:
Ταξινόμηση:
INDER ΕΠΙΤΟΙΧΙΑ ΠΕΤΣΕΤΟΘΗΚΗ ΔΙΠΛΗ ΕΤΟΙΜΟΠΑΡΑΔΟΤΟ

INDER ΕΠΙΤΟΙΧΙΑ ΠΕΤΣΕΤΟΘΗΚΗ ΔΙΠΛΗ

Πετσετοθήκη επιτοίχια διπλή της σειράς Inder.Κλασική, διαχρονική και ευπροσάρμοστη σειρά από πολλές απόψεις. Ήσυχες σχεδιαστικές γραμμές, που με την απλή εναλλαγή κύκλων και ευθειών δημιουργούν ένα κομψό και ευρέως αποδεκτό αποτέλεσμα. Διαθέτει πληθώρα αντικειμένων και εναλλακτικών λύσεων για κάθε ανάγκη και μπάνιο. ..

Κωδικός: 1122721
ΕΤΟΙΜΟΠΑΡΑΔΟΤΟ
Πετσετοθήκη επιτοίχια διπλή
Διαστάσεις Μ60xΠ11.5xΥ11 εκατοστά

€40,00

INDER ΕΠΙΤΟΙΧΙΑ ΠΕΤΣΕΤΟΘΗΚΗ ΜΟΝΗ ΕΝΤΟΣ 2-3 ΗΜΕΡΩΝ

INDER ΕΠΙΤΟΙΧΙΑ ΠΕΤΣΕΤΟΘΗΚΗ ΜΟΝΗ

Πετσετοθήκη επιτοίχια μονή της σειράς Inder.Κλασική, διαχρονική και ευπροσάρμοστη σειρά από πολλές απόψεις. Ήσυχες σχεδιαστικές γραμμές, που με την απλή εναλλαγή κύκλων και ευθειών δημιουργούν ένα κομψό και ευρέως αποδεκτό αποτέλεσμα. Διαθέτει πληθώρα αντικειμένων και εναλλακτικών λύσεων για κάθε ανάγκη και μπάνιο. ..

Κωδικός: A3-2308
ΕΝΤΟΣ 2-3 ΗΜΕΡΩΝ
Πετσετοθήκη επιτοίχια
Διαστάσεις Μ60xΠ6xΥ6 εκατοστά

€25,00

INDER ΕΠΙΤΟΙΧΙΑ ΠΕΤΣΕΤΟΘΗΚΗ ΠΤΥΣΣΟΜΕΝΗ ΕΝΤΟΣ 2-3 ΗΜΕΡΩΝ

INDER ΕΠΙΤΟΙΧΙΑ ΠΕΤΣΕΤΟΘΗΚΗ ΠΤΥΣΣΟΜΕΝΗ

Πετσετοθήκη επιτοίχια πτυσσόμενη της σειράς Inder.Κλασική, διαχρονική και ευπροσάρμοστη σειρά από πολλές απόψεις. Ήσυχες σχεδιαστικές γραμμές, που με την απλή εναλλαγή κύκλων και ευθειών δημιουργούν ένα κομψό και ευρέως αποδεκτό αποτέλεσμα. Διαθέτει πληθώρα αντικειμένων και εναλλακτικών λύσεων για κάθε ανάγκη και μπάνιο. ..

Κωδικός: A3-2335
ΕΝΤΟΣ 2-3 ΗΜΕΡΩΝ
Πετσετοθήκη επιτοίχια
Διαστάσεις Μ40xΠ4xΥ6 εκατοστά

€40,00

INDER ΕΠΙΤΟΙΧΙΑ ΠΟΤΗΡΟΘΗΚΗ ΕΝΤΟΣ 2-3 ΗΜΕΡΩΝ

INDER ΕΠΙΤΟΙΧΙΑ ΠΟΤΗΡΟΘΗΚΗ

Ποτηροθήκη επιτοίχια της σειράς Inder.Κλασική, διαχρονική και ευπροσάρμοστη σειρά από πολλές απόψεις. Ήσυχες σχεδιαστικές γραμμές, που με την απλή εναλλαγή κύκλων και ευθειών δημιουργούν ένα κομψό και ευρέως αποδεκτό αποτέλεσμα. Διαθέτει πληθώρα αντικειμένων και εναλλακτικών λύσεων για κάθε ανάγκη και μπάνιο. ..

Κωδικός: A3-2301
ΕΝΤΟΣ 2-3 ΗΜΕΡΩΝ
Ποτηροθήκη επιτοίχια
Διαστάσεις Μ8xΠ11.5xΥ9 εκατοστά

€20,00

INDER ΕΠΙΤΟΙΧΙΑ ΣΑΠΟΥΝΟΘΗΚΗ ΕΝΤΟΣ 2-3 ΗΜΕΡΩΝ

INDER ΕΠΙΤΟΙΧΙΑ ΣΑΠΟΥΝΟΘΗΚΗ

Σαπουνοθήκη επιτοίχια της σειράς Inder.Κλασική, διαχρονική και ευπροσάρμοστη σειρά από πολλές απόψεις. Ήσυχες σχεδιαστικές γραμμές, που με την απλή εναλλαγή κύκλων και ευθειών δημιουργούν ένα κομψό και ευρέως αποδεκτό αποτέλεσμα. Διαθέτει πληθώρα αντικειμένων και εναλλακτικών λύσεων για κάθε ανάγκη και μπάνιο. ..

Κωδικός: A3-2302
ΕΝΤΟΣ 2-3 ΗΜΕΡΩΝ
Σαπουνοθήκη επιτοίχια
Διαστάσεις Μ12.5xΠ13.5xΥ6 εκατοστά

€20,00

INDER ΕΠΙΤΟΙΧΙΑ ΣΠΟΓΓΟΘΗΚΗ ΕΤΟΙΜΟΠΑΡΑΔΟΤΟ

INDER ΕΠΙΤΟΙΧΙΑ ΣΠΟΓΓΟΘΗΚΗ

Σπογγοθήκη επιτοίχια της σειράς Inder.Κλασική, διαχρονική και ευπροσάρμοστη σειρά από πολλές απόψεις. Ήσυχες σχεδιαστικές γραμμές, που με την απλή εναλλαγή κύκλων και ευθειών δημιουργούν ένα κομψό και ευρέως αποδεκτό αποτέλεσμα. Διαθέτει πληθώρα αντικειμένων και εναλλακτικών λύσεων για κάθε ανάγκη και μπάνιο. ..

Κωδικός: 1122718
ΕΤΟΙΜΟΠΑΡΑΔΟΤΟ
Σπογγοθήκη επιτοίχια
Διαστάσεις Μ22xΠ12xΥ6.5 εκατοστά

€30,00

INDER ΕΠΙΤΟΙΧΙΑ ΣΠΟΓΓΟΘΗΚΗ ΜΙΚΡΗ ΕΝΤΟΣ 2-3 ΗΜΕΡΩΝ

INDER ΕΠΙΤΟΙΧΙΑ ΣΠΟΓΓΟΘΗΚΗ ΜΙΚΡΗ

Σπογγοθήκη επιτοίχια μικρή της σειράς Inder.Κλασική, διαχρονική και ευπροσάρμοστη σειρά από πολλές απόψεις. Ήσυχες σχεδιαστικές γραμμές, που με την απλή εναλλαγή κύκλων και ευθειών δημιουργούν ένα κομψό και ευρέως αποδεκτό αποτέλεσμα. Διαθέτει πληθώρα αντικειμένων και εναλλακτικών λύσεων για κάθε ανάγκη και μπάνιο. ..

Κωδικός: A3-2342
ΕΝΤΟΣ 2-3 ΗΜΕΡΩΝ
Σπογγοθήκη επιτοίχια μικρή
Διαστάσεις Μ13xΠ12xΥ6.5 εκατοστά

€25,00

INDER ΕΠΙΤΟΙΧΙΑ ΧΑΡΤΟΘΗΚΗ ΕΤΟΙΜΟΠΑΡΑΔΟΤΟ

INDER ΕΠΙΤΟΙΧΙΑ ΧΑΡΤΟΘΗΚΗ

Χαρτοθήκη επιτοίχια της σειράς Inder.Κλασική, διαχρονική και ευπροσάρμοστη σειρά από πολλές απόψεις. Ήσυχες σχεδιαστικές γραμμές, που με την απλή εναλλαγή κύκλων και ευθειών δημιουργούν ένα κομψό και ευρέως αποδεκτό αποτέλεσμα. Διαθέτει πληθώρα αντικειμένων και εναλλακτικών λύσεων για κάθε ανάγκη και μπάνιο. ..

Κωδικός: 1122722
ΕΤΟΙΜΟΠΑΡΑΔΟΤΟ
Χαρτοθήκη επιτοίχια
Διαστάσεις Μ19xΠ6xΥ12 εκατοστά

€20,00

INDER ΕΠΙΤΟΙΧΙΑ ΧΑΡΤΟΘΗΚΗ ΚΑΘΕΤΗ ΕΝΤΟΣ 2-3 ΗΜΕΡΩΝ

INDER ΕΠΙΤΟΙΧΙΑ ΧΑΡΤΟΘΗΚΗ ΚΑΘΕΤΗ

Χαρτοθήκη επιτοίχια κάθετη της σειράς Inder.Κλασική, διαχρονική και ευπροσάρμοστη σειρά από πολλές απόψεις. Ήσυχες σχεδιαστικές γραμμές, που με την απλή εναλλαγή κύκλων και ευθειών δημιουργούν ένα κομψό και ευρέως αποδεκτό αποτέλεσμα. Διαθέτει πληθώρα αντικειμένων και εναλλακτικών λύσεων για κάθε ανάγκη και μπάνιο. ..

Κωδικός: A3-2316
ΕΝΤΟΣ 2-3 ΗΜΕΡΩΝ
Χαρτοθήκη επιτοίχια κάθετη
Διαστάσεις Μ6xΠ7.5xΥ19 εκατοστά

€25,00

INDER ΕΠΙΤΟΙΧΙΑ ΧΑΡΤΟΘΗΚΗ ΜΕ ΚΑΠΑΚΙ ΕΝΤΟΣ 2-3 ΗΜΕΡΩΝ

INDER ΕΠΙΤΟΙΧΙΑ ΧΑΡΤΟΘΗΚΗ ΜΕ ΚΑΠΑΚΙ

Χαρτοθήκη επιτοίχια με καπάκι της σειράς Inder.Κλασική, διαχρονική και ευπροσάρμοστη σειρά από πολλές απόψεις. Ήσυχες σχεδιαστικές γραμμές, που με την απλή εναλλαγή κύκλων και ευθειών δημιουργούν ένα κομψό και ευρέως αποδεκτό αποτέλεσμα. Διαθέτει πληθώρα αντικειμένων και εναλλακτικών λύσεων για κάθε ανάγκη και μπάνιο. ..

Κωδικός: A3-2317
ΕΝΤΟΣ 2-3 ΗΜΕΡΩΝ
Χαρτοθήκη επιτοίχια με καπάκι
Διαστάσεις Μ13xΠ7.5xΥ15 εκατοστά

€35,00

INDER ΕΠΙΤΟΙΧΙΟ ΑΓΚΙΣΤΡΟ ΔΙΠΛΟ ΕΤΟΙΜΟΠΑΡΑΔΟΤΟ

INDER ΕΠΙΤΟΙΧΙΟ ΑΓΚΙΣΤΡΟ ΔΙΠΛΟ

Άγκιστρο επιτοίχιο διπλό της σειράς Inder.Κλασική, διαχρονική και ευπροσάρμοστη σειρά από πολλές απόψεις. Ήσυχες σχεδιαστικές γραμμές, που με την απλή εναλλαγή κύκλων και ευθειών δημιουργούν ένα κομψό και ευρέως αποδεκτό αποτέλεσμα. Διαθέτει πληθώρα αντικειμένων και εναλλακτικών λύσεων για κάθε ανάγκη και μπάνιο. ..

Κωδικός: 1122723
ΕΤΟΙΜΟΠΑΡΑΔΟΤΟ
Άγκιστρο επιτοίχιο διπλό
Διαστάσεις Μ6xΠ6xΥ6 εκατοστά

€10,00

INDER ΕΠΙΤΟΙΧΙΟ ΑΓΚΙΣΤΡΟ ΜΟΝΟ ΕΤΟΙΜΟΠΑΡΑΔΟΤΟ

INDER ΕΠΙΤΟΙΧΙΟ ΑΓΚΙΣΤΡΟ ΜΟΝΟ

Άγκιστρο επιτοίχιο μονό της σειράς Inder.Κλασική, διαχρονική και ευπροσάρμοστη σειρά από πολλές απόψεις. Ήσυχες σχεδιαστικές γραμμές, που με την απλή εναλλαγή κύκλων και ευθειών δημιουργούν ένα κομψό και ευρέως αποδεκτό αποτέλεσμα. Διαθέτει πληθώρα αντικειμένων και εναλλακτικών λύσεων για κάθε ανάγκη και μπάνιο. ..

Κωδικός: 1122806
ΕΤΟΙΜΟΠΑΡΑΔΟΤΟ
Άγκιστρο επιτοίχιο μονό
Διαστάσεις Μ6xΠ7.5xΥ8 εκατοστά

€10,00

INDER ΕΠΙΤΟΙΧΙΟ ΑΓΚΙΣΤΡΟ ΤΕΤΡΑΠΛΟ ΕΤΟΙΜΟΠΑΡΑΔΟΤΟ

INDER ΕΠΙΤΟΙΧΙΟ ΑΓΚΙΣΤΡΟ ΤΕΤΡΑΠΛΟ

Άγκιστρο επιτοίχιο τετραπλό της σειράς Inder.Κλασική, διαχρονική και ευπροσάρμοστη σειρά από πολλές απόψεις. Ήσυχες σχεδιαστικές γραμμές, που με την απλή εναλλαγή κύκλων και ευθειών δημιουργούν ένα κομψό και ευρέως αποδεκτό αποτέλεσμα. Διαθέτει πληθώρα αντικειμένων και εναλλακτικών λύσεων για κάθε ανάγκη και μπάνιο. ..

Κωδικός: 1122724
ΕΤΟΙΜΟΠΑΡΑΔΟΤΟ
Άγκιστρο επιτοίχιο τετραπλό
Διαστάσεις Μ19xΠ4.5xΥ7 εκατοστά

€30,00

INDER ΕΠΙΤΟΙΧΙΟ ΑΓΚΙΣΤΡΟ ΤΡΙΠΛΟ ΕΝΤΟΣ 2-3 ΗΜΕΡΩΝ

INDER ΕΠΙΤΟΙΧΙΟ ΑΓΚΙΣΤΡΟ ΤΡΙΠΛΟ

Άγκιστρο επιτοίχιο τριπλό της σειράς Inder.Κλασική, διαχρονική και ευπροσάρμοστη σειρά από πολλές απόψεις. Ήσυχες σχεδιαστικές γραμμές, που με την απλή εναλλαγή κύκλων και ευθειών δημιουργούν ένα κομψό και ευρέως αποδεκτό αποτέλεσμα. Διαθέτει πληθώρα αντικειμένων και εναλλακτικών λύσεων για κάθε ανάγκη και μπάνιο. ..

Κωδικός: A3-2328
ΕΝΤΟΣ 2-3 ΗΜΕΡΩΝ
Άγκιστρο επιτοίχιο τριπλό
Διαστάσεις Μ14.5xΠ4.5xΥ7 εκατοστά

€25,00

INDER ΕΠΙΤΟΙΧΙΟ ΝΤΙΣΠΕΝΣΕΡ ΕΝΤΟΣ 2-3 ΗΜΕΡΩΝ

INDER ΕΠΙΤΟΙΧΙΟ ΝΤΙΣΠΕΝΣΕΡ

Ντισπένσερ επιτοίχιο της σειράς Inder.Κλασική, διαχρονική και ευπροσάρμοστη σειρά από πολλές απόψεις. Ήσυχες σχεδιαστικές γραμμές, που με την απλή εναλλαγή κύκλων και ευθειών δημιουργούν ένα κομψό και ευρέως αποδεκτό αποτέλεσμα. Διαθέτει πληθώρα αντικειμένων και εναλλακτικών λύσεων για κάθε ανάγκη και μπάνιο. ..

Κωδικός: A3-2322
ΕΝΤΟΣ 2-3 ΗΜΕΡΩΝ
Ντισπένσερ επιτοίχιο
Διαστάσεις Μ7xΠ11.5xΥ18 εκατοστά

€40,00

INDER ΕΠΙΤΟΙΧΙΟΣ ΚΡΙΚΟΣ ΕΤΟΙΜΟΠΑΡΑΔΟΤΟ

INDER ΕΠΙΤΟΙΧΙΟΣ ΚΡΙΚΟΣ

Κρίκος επιτοίχιος της σειράς Inder.Κλασική, διαχρονική και ευπροσάρμοστη σειρά από πολλές απόψεις. Ήσυχες σχεδιαστικές γραμμές, που με την απλή εναλλαγή κύκλων και ευθειών δημιουργούν ένα κομψό και ευρέως αποδεκτό αποτέλεσμα. Διαθέτει πληθώρα αντικειμένων και εναλλακτικών λύσεων για κάθε ανάγκη και μπάνιο. ..

Κωδικός: 1122725
ΕΤΟΙΜΟΠΑΡΑΔΟΤΟ
Κρίκος επιτοίχιος
Διαστάσεις Μ20.5xΠ5.5xΥ23 εκατοστά

€20,00

OVAL ΕΠΙΤΟΙΧΙΑ ΠΕΤΣΕΤΟΘΗΚΗ ΔΙΠΛΗ ΕΤΟΙΜΟΠΑΡΑΔΟΤΟ

OVAL ΕΠΙΤΟΙΧΙΑ ΠΕΤΣΕΤΟΘΗΚΗ ΔΙΠΛΗ

Πετσετοθήκη επιτοίχια διπλή της σειράς OVAL.H τρίτη κατά σειρά εναλλακτική πρόταση κλασικού και διαχρονικού σχεδιασμού. Με υψηλή ποιότητα κατασκευής, και σημείο προσοχής τα πολλαπλά άγκιστρα, ιδιαίτερα απαραίτητα σε συγκεκριμένες χρήσεις (μαζική εστίαση). ..

Κωδικός: 1122735
ΕΤΟΙΜΟΠΑΡΑΔΟΤΟ
Πετσετοθήκη επιτοίχια διπλή
Διαστάσεις Μ60xΠ11.5xΥ12 εκατοστά

€40,00

OVAL ΕΠΙΤΟΙΧΙΑ ΠΕΤΣΕΤΟΘΗΚΗ ΜΟΝΗ ΕΤΟΙΜΟΠΑΡΑΔΟΤΟ

OVAL ΕΠΙΤΟΙΧΙΑ ΠΕΤΣΕΤΟΘΗΚΗ ΜΟΝΗ

Πετσετοθήκη επιτοίχια μονή της σειράς OVAL.H τρίτη κατά σειρά εναλλακτική πρόταση κλασικού και διαχρονικού σχεδιασμού. Με υψηλή ποιότητα κατασκευής, και σημείο προσοχής τα πολλαπλά άγκιστρα, ιδιαίτερα απαραίτητα σε συγκεκριμένες χρήσεις (μαζική εστίαση). ..

Κωδικός: 1122734
ΕΤΟΙΜΟΠΑΡΑΔΟΤΟ
Πετσετοθήκη επιτοίχια μονή
Διαστάσεις Μ60xΠ5.5xΥ7 εκατοστά

€25,00

OVAL ΕΠΙΤΟΙΧΙΑ ΠΕΤΣΕΤΟΘΗΚΗ ΠΤΥΣΣΟΜΕΝΗ ΕΝΤΟΣ 2-3 ΗΜΕΡΩΝ

OVAL ΕΠΙΤΟΙΧΙΑ ΠΕΤΣΕΤΟΘΗΚΗ ΠΤΥΣΣΟΜΕΝΗ

Πετσετοθήκη επιτοίχια πτυσσόμενη της σειράς OVAL.H τρίτη κατά σειρά εναλλακτική πρόταση κλασικού και διαχρονικού σχεδιασμού. Με υψηλή ποιότητα κατασκευής, και σημείο προσοχής τα πολλαπλά άγκιστρα, ιδιαίτερα απαραίτητα σε συγκεκριμένες χρήσεις (μαζική εστίαση). ..

Κωδικός: Α3-8035
ΕΝΤΟΣ 2-3 ΗΜΕΡΩΝ
Πετσετοθήκη επιτοίχια πτυσσόμενη
Διαστάσεις Μ40xΠ4xΥ7 εκατοστά

€40,00

OVAL ΕΠΙΤΟΙΧΙΑ ΠΟΤΗΡΟΘΗΚΗ ΕΝΤΟΣ 2-3 ΗΜΕΡΩΝ

OVAL ΕΠΙΤΟΙΧΙΑ ΠΟΤΗΡΟΘΗΚΗ

Ποτηροθήκη επιτοίχια της σειράς OVAL.H τρίτη κατά σειρά εναλλακτική πρόταση κλασικού και διαχρονικού σχεδιασμού. Με υψηλή ποιότητα κατασκευής, και σημείο προσοχής τα πολλαπλά άγκιστρα, ιδιαίτερα απαραίτητα σε συγκεκριμένες χρήσεις (μαζική εστίαση). ..

Κωδικός: Α3-8001
ΕΝΤΟΣ 2-3 ΗΜΕΡΩΝ
Ποτηροθήκη επιτοίχια
Διαστάσεις Μ8xΠ11.5xΥ9 εκατοστά

€20,00

OVAL ΕΠΙΤΟΙΧΙΑ ΣΑΠΟΥΝΟΘΗΚΗ ΕΝΤΟΣ 2-3 ΗΜΕΡΩΝ

OVAL ΕΠΙΤΟΙΧΙΑ ΣΑΠΟΥΝΟΘΗΚΗ

Σαπουνοθήκη επιτοίχια της σειράς OVAL.H τρίτη κατά σειρά εναλλακτική πρόταση κλασικού και διαχρονικού σχεδιασμού. Με υψηλή ποιότητα κατασκευής, και σημείο προσοχής τα πολλαπλά άγκιστρα, ιδιαίτερα απαραίτητα σε συγκεκριμένες χρήσεις (μαζική εστίαση). ..

Κωδικός: Α3-8002
ΕΝΤΟΣ 2-3 ΗΜΕΡΩΝ
Σαπουνοθήκη επιτοίχια
Διαστάσεις Μ12.5xΠ13.5xΥ7 εκατοστά

€20,00

OVAL ΕΠΙΤΟΙΧΙΑ ΣΠΟΓΓΟΘΗΚΗ ΕΝΤΟΣ 2-3 ΗΜΕΡΩΝ

OVAL ΕΠΙΤΟΙΧΙΑ ΣΠΟΓΓΟΘΗΚΗ

Σπογγοθήκη επιτοίχια της σειράς OVAL.H τρίτη κατά σειρά εναλλακτική πρόταση κλασικού και διαχρονικού σχεδιασμού. Με υψηλή ποιότητα κατασκευής, και σημείο προσοχής τα πολλαπλά άγκιστρα, ιδιαίτερα απαραίτητα σε συγκεκριμένες χρήσεις (μαζική εστίαση). ..

Κωδικός: Α3-8003
ΕΝΤΟΣ 2-3 ΗΜΕΡΩΝ
Σπογγοθήκη επιτοίχια
Διαστάσεις Μ22xΠ12xΥ7 εκατοστά

€30,00

OVAL ΕΠΙΤΟΙΧΙΑ ΣΠΟΓΓΟΘΗΚΗ ΜΙΚΡΗ ΕΝΤΟΣ 2-3 ΗΜΕΡΩΝ

OVAL ΕΠΙΤΟΙΧΙΑ ΣΠΟΓΓΟΘΗΚΗ ΜΙΚΡΗ

Σπογγοθήκη επιτοίχια μικρή της σειράς OVAL.H τρίτη κατά σειρά εναλλακτική πρόταση κλασικού και διαχρονικού σχεδιασμού. Με υψηλή ποιότητα κατασκευής, και σημείο προσοχής τα πολλαπλά άγκιστρα, ιδιαίτερα απαραίτητα σε συγκεκριμένες χρήσεις (μαζική εστίαση). ..

Κωδικός: Α3-8042
ΕΝΤΟΣ 2-3 ΗΜΕΡΩΝ
Σπογγοθήκη επιτοίχια μικρή
Διαστάσεις Μ13xΠ12xΥ7 εκατοστά

€25,00

OVAL ΕΠΙΤΟΙΧΙΑ ΧΑΡΤΟΘΗΚΗ ΕΤΟΙΜΟΠΑΡΑΔΟΤΟ

OVAL ΕΠΙΤΟΙΧΙΑ ΧΑΡΤΟΘΗΚΗ

Χαρτοθήκη επιτοίχια της σειράς OVAL.H τρίτη κατά σειρά εναλλακτική πρόταση κλασικού και διαχρονικού σχεδιασμού. Με υψηλή ποιότητα κατασκευής, και σημείο προσοχής τα πολλαπλά άγκιστρα, ιδιαίτερα απαραίτητα σε συγκεκριμένες χρήσεις (μαζική εστίαση). ..

Κωδικός: 1122736
ΕΤΟΙΜΟΠΑΡΑΔΟΤΟ
Χαρτοθήκη επιτοίχια
Διαστάσεις Μ19xΠ6xΥ12.5 εκατοστά

€20,00

OVAL ΕΠΙΤΟΙΧΙΑ ΧΑΡΤΟΘΗΚΗ ΚΑΘΕΤΗ ΕΝΤΟΣ 2-3 ΗΜΕΡΩΝ

OVAL ΕΠΙΤΟΙΧΙΑ ΧΑΡΤΟΘΗΚΗ ΚΑΘΕΤΗ

Χαρτοθήκη επιτοίχια κάθετη της σειράς OVAL.H τρίτη κατά σειρά εναλλακτική πρόταση κλασικού και διαχρονικού σχεδιασμού. Με υψηλή ποιότητα κατασκευής, και σημείο προσοχής τα πολλαπλά άγκιστρα, ιδιαίτερα απαραίτητα σε συγκεκριμένες χρήσεις (μαζική εστίαση). ..

Κωδικός: Α3-8016
ΕΝΤΟΣ 2-3 ΗΜΕΡΩΝ
Χαρτοθήκη επιτοίχια κάθετη
Διαστάσεις Μ6xΠ7.5xΥ19 εκατοστά

€25,00

OVAL ΕΠΙΤΟΙΧΙΑ ΧΑΡΤΟΘΗΚΗ ΜΕ ΚΑΠΑΚΙ ΕΝΤΟΣ 2-3 ΗΜΕΡΩΝ

OVAL ΕΠΙΤΟΙΧΙΑ ΧΑΡΤΟΘΗΚΗ ΜΕ ΚΑΠΑΚΙ

Χαρτοθήκη επιτοίχια με καπάκι της σειράς OVAL.H τρίτη κατά σειρά εναλλακτική πρόταση κλασικού και διαχρονικού σχεδιασμού. Με υψηλή ποιότητα κατασκευής, και σημείο προσοχής τα πολλαπλά άγκιστρα, ιδιαίτερα απαραίτητα σε συγκεκριμένες χρήσεις (μαζική εστίαση). ..

Κωδικός: Α3-8017
ΕΝΤΟΣ 2-3 ΗΜΕΡΩΝ
Χαρτοθήκη επιτοίχια με καπάκι
Διαστάσεις Μ13xΠ7.5xΥ15 εκατοστά

€35,00

OVAL ΕΠΙΤΟΙΧΙΟ ΑΓΓΙΣΤΡΟ ΔΙΠΛΟ ΕΤΟΙΜΟΠΑΡΑΔΟΤΟ

OVAL ΕΠΙΤΟΙΧΙΟ ΑΓΓΙΣΤΡΟ ΔΙΠΛΟ

Άγκιστο επιτοίχιο διπλό της σειράς OVAL.H τρίτη κατά σειρά εναλλακτική πρόταση κλασικού και διαχρονικού σχεδιασμού. Με υψηλή ποιότητα κατασκευής, και σημείο προσοχής τα πολλαπλά άγκιστρα, ιδιαίτερα απαραίτητα σε συγκεκριμένες χρήσεις (μαζική εστίαση). ..

Κωδικός: 1122737
ΕΤΟΙΜΟΠΑΡΑΔΟΤΟ
Άγκιστο επιτοίχιο διπλό
Διαστάσεις Μ6xΠ6xΥ7 εκατοστά

€10,00

OVAL ΕΠΙΤΟΙΧΙΟ ΑΓΓΙΣΤΡΟ ΤΕΤΡΑΠΛΟ ΕΤΟΙΜΟΠΑΡΑΔΟΤΟ

OVAL ΕΠΙΤΟΙΧΙΟ ΑΓΓΙΣΤΡΟ ΤΕΤΡΑΠΛΟ

Άγκιστο επιτοίχιο τετραπλό της σειράς OVAL.H τρίτη κατά σειρά εναλλακτική πρόταση κλασικού και διαχρονικού σχεδιασμού. Με υψηλή ποιότητα κατασκευής, και σημείο προσοχής τα πολλαπλά άγκιστρα, ιδιαίτερα απαραίτητα σε συγκεκριμένες χρήσεις (μαζική εστίαση). ..

Κωδικός: 1122738
ΕΤΟΙΜΟΠΑΡΑΔΟΤΟ
Άγκιστο επιτοίχιο τετραπλό
Διαστάσεις Μ19xΠ4.5xΥ7 εκατοστά

€30,00

OVAL ΕΠΙΤΟΙΧΙΟ ΑΓΓΙΣΤΡΟ ΤΡΙΠΛΟ ΕΝΤΟΣ 2-3 ΗΜΕΡΩΝ

OVAL ΕΠΙΤΟΙΧΙΟ ΑΓΓΙΣΤΡΟ ΤΡΙΠΛΟ

Άγκιστρο επιτοίχιο τριπλό της σειράς OVAL.H τρίτη κατά σειρά εναλλακτική πρόταση κλασικού και διαχρονικού σχεδιασμού. Με υψηλή ποιότητα κατασκευής, και σημείο προσοχής τα πολλαπλά άγκιστρα, ιδιαίτερα απαραίτητα σε συγκεκριμένες χρήσεις (μαζική εστίαση). ..

Κωδικός: Α3-8028
ΕΝΤΟΣ 2-3 ΗΜΕΡΩΝ
Άγκιστρο επιτοίχιο τριπλό
Διαστάσεις Μ14.5xΠ4.5xΥ7 εκατοστά

€25,00

OVAL ΕΠΙΤΟΙΧΙΟ ΑΓΚΙΣΤΡΟ ΜΟΝΟ ΕΝΤΟΣ 2-3 ΗΜΕΡΩΝ

OVAL ΕΠΙΤΟΙΧΙΟ ΑΓΚΙΣΤΡΟ ΜΟΝΟ

Άγκιστρο επιτοίχιο μονό της σειράς OVAL.H τρίτη κατά σειρά εναλλακτική πρόταση κλασικού και διαχρονικού σχεδιασμού. Με υψηλή ποιότητα κατασκευής, και σημείο προσοχής τα πολλαπλά άγκιστρα, ιδιαίτερα απαραίτητα σε συγκεκριμένες χρήσεις (μαζική εστίαση). ..

Κωδικός: Α3-8008
ΕΝΤΟΣ 2-3 ΗΜΕΡΩΝ
Άγκιστρο επιτοίχιο μονό
Διαστάσεις Μ6xΠ7.5xΥ9 εκατοστά

€10,00

OVAL ΕΠΙΤΟΙΧΙΟ ΝΤΙΣΠΕΝΣΕΡ ΕΝΤΟΣ 2-3 ΗΜΕΡΩΝ

OVAL ΕΠΙΤΟΙΧΙΟ ΝΤΙΣΠΕΝΣΕΡ

Ντισπένσερ επιτοίχιο της σειράς OVAL.H τρίτη κατά σειρά εναλλακτική πρόταση κλασικού και διαχρονικού σχεδιασμού. Με υψηλή ποιότητα κατασκευής, και σημείο προσοχής τα πολλαπλά άγκιστρα, ιδιαίτερα απαραίτητα σε συγκεκριμένες χρήσεις (μαζική εστίαση). ..

Κωδικός: Α3-8022
ΕΝΤΟΣ 2-3 ΗΜΕΡΩΝ
Ντισπένσερ επιτοίχιο
Διαστάσεις Μ7xΠ11.5xΥ18 εκατοστά

€40,00

OVAL ΕΠΙΤΟΙΧΙΟΣ ΚΡΙΚΟΣ ΕΤΟΙΜΟΠΑΡΑΔΟΤΟ

OVAL ΕΠΙΤΟΙΧΙΟΣ ΚΡΙΚΟΣ

Κρίκος επιτοίχιος της σειράς OVAL.H τρίτη κατά σειρά εναλλακτική πρόταση κλασικού και διαχρονικού σχεδιασμού. Με υψηλή ποιότητα κατασκευής, και σημείο προσοχής τα πολλαπλά άγκιστρα, ιδιαίτερα απαραίτητα σε συγκεκριμένες χρήσεις (μαζική εστίαση). ..

Κωδικός: 1122739
ΕΤΟΙΜΟΠΑΡΑΔΟΤΟ
Κρίκος επιτοίχιος
Διαστάσεις Μ20.5xΠ5.5xΥ23 εκατοστά

€20,00

ROMEO ΕΠΙΤΟΙΧΑ ΠΕΤΣΕΤΟΘΗΚΗ ΔΙΠΛΗ ΕΤΟΙΜΟΠΑΡΑΔΟΤΟ

ROMEO ΕΠΙΤΟΙΧΑ ΠΕΤΣΕΤΟΘΗΚΗ ΔΙΠΛΗ

Πετσετοθήκη επιτοίχια διπλή της σειράς ROMEO.Μια επίσης κλασική και διαχρονική σειρά, με βασικό της χαρακτηριστικό το ιδιαίτερο σχήμα στη ροζέτα της: η συνύπαρξη του δυναμικού τετράγωνου με τις στρογγυλεμένες γωνίες δημιουργούν ένα ήρεμο οπτικό αποτέλεσμα και εκσυγχρονίζουν μια σειρά που επιλέγουν οι λάτρεις κλασικών και καθιερωμένων αντικειμένων, παλιότερης εποχής. Με πολλαπλά άγκιστρα, ιδιαίτερα απαραίτητα σε συγκεκριμένες χρήσεις (μαζική εστίαση). ..

Κωδικός: 1122728
ΕΤΟΙΜΟΠΑΡΑΔΟΤΟ
Πετσετοθήκη επιτοίχια διπλή
Διαστάσεις Μ60xΠ11.5xΥ12 εκατοστά

€40,00

ROMEO ΕΠΙΤΟΙΧΑ ΠΕΤΣΕΤΟΘΗΚΗ ΜΟΝΗ ΕΤΟΙΜΟΠΑΡΑΔΟΤΟ

ROMEO ΕΠΙΤΟΙΧΑ ΠΕΤΣΕΤΟΘΗΚΗ ΜΟΝΗ

Πετσετοθήκη επιτοίχια μονή της σειράς ROMEO.Μια επίσης κλασική και διαχρονική σειρά, με βασικό της χαρακτηριστικό το ιδιαίτερο σχήμα στη ροζέτα της: η συνύπαρξη του δυναμικού τετράγωνου με τις στρογγυλεμένες γωνίες δημιουργούν ένα ήρεμο οπτικό αποτέλεσμα και εκσυγχρονίζουν μια σειρά που επιλέγουν οι λάτρεις κλασικών και καθιερωμένων αντικειμένων, παλιότερης εποχής. Με πολλαπλά άγκιστρα, ιδιαίτερα απαραίτητα σε συγκεκριμένες χρήσεις (μαζική εστίαση). ..

Κωδικός: 1122727
ΕΤΟΙΜΟΠΑΡΑΔΟΤΟ
Πετσετοθήκη επιτοίχια μονή
Διαστάσεις Μ60xΠ5.5xΥ6.5 εκατοστά

€25,00

ROMEO ΕΠΙΤΟΙΧΙΑ ΠΕΤΣΕΤΟΘΗΚΗ ΔΙΠΛΗ ΠΤΥΣΣΟΜΕΝΗ ΕΝΤΟΣ 2-3 ΗΜΕΡΩΝ

ROMEO ΕΠΙΤΟΙΧΙΑ ΠΕΤΣΕΤΟΘΗΚΗ ΔΙΠΛΗ ΠΤΥΣΣΟΜΕΝΗ

Πετσετοθήκη επιτοίχια διπλή πτυσσόμενη της σειράς ROMEO.Μια επίσης κλασική και διαχρονική σειρά, με βασικό της χαρακτηριστικό το ιδιαίτερο σχήμα στη ροζέτα της: η συνύπαρξη του δυναμικού τετράγωνου με τις στρογγυλεμένες γωνίες δημιουργούν ένα ήρεμο οπτικό αποτέλεσμα και εκσυγχρονίζουν μια σειρά που επιλέγουν οι λάτρεις κλασικών και καθιερωμένων αντικειμένων, παλιότερης εποχής. Με πολλαπλά άγκιστρα, ιδιαίτερα απαραίτητα σε συγκεκριμένες χρήσεις (μαζική εστίαση). ..

Κωδικός: A3-2435
ΕΝΤΟΣ 2-3 ΗΜΕΡΩΝ
Πετσετοθήκη επιτοίχια διπλή πτυσσόμενη
Διαστάσεις Μ40xΠ4xΥ6.5 εκατοστά

€40,00

ROMEO ΕΠΙΤΟΙΧΙΑ ΠΟΤΗΡΟΘΗΚΗ ΕΝΤΟΣ 2-3 ΗΜΕΡΩΝ

ROMEO ΕΠΙΤΟΙΧΙΑ ΠΟΤΗΡΟΘΗΚΗ

Ποτηροθήκη επιτοίχια της σειράς ROMEO.Μια επίσης κλασική και διαχρονική σειρά, με βασικό της χαρακτηριστικό το ιδιαίτερο σχήμα στη ροζέτα της: η συνύπαρξη του δυναμικού τετράγωνου με τις στρογγυλεμένες γωνίες δημιουργούν ένα ήρεμο οπτικό αποτέλεσμα και εκσυγχρονίζουν μια σειρά που επιλέγουν οι λάτρεις κλασικών και καθιερωμένων αντικειμένων, παλιότερης εποχής. Με πολλαπλά άγκιστρα, ιδιαίτερα απαραίτητα σε συγκεκριμένες χρήσεις (μαζική εστίαση). ..

Κωδικός: A3-2401
ΕΝΤΟΣ 2-3 ΗΜΕΡΩΝ
Ποτηροθήκη επιτοίχια
Διαστάσεις Μ8xΠ11.5xΥ9 εκατοστά

€20,00

ROMEO ΕΠΙΤΟΙΧΙΑ ΣΑΠΟΥΝΟΘΗΚΗ ΕΝΤΟΣ 2-3 ΗΜΕΡΩΝ

ROMEO ΕΠΙΤΟΙΧΙΑ ΣΑΠΟΥΝΟΘΗΚΗ

Σαπουνοθήκη επιτοίχια της σειράς ROMEO.Μια επίσης κλασική και διαχρονική σειρά, με βασικό της χαρακτηριστικό το ιδιαίτερο σχήμα στη ροζέτα της: η συνύπαρξη του δυναμικού τετράγωνου με τις στρογγυλεμένες γωνίες δημιουργούν ένα ήρεμο οπτικό αποτέλεσμα και εκσυγχρονίζουν μια σειρά που επιλέγουν οι λάτρεις κλασικών και καθιερωμένων αντικειμένων, παλιότερης εποχής. Με πολλαπλά άγκιστρα, ιδιαίτερα απαραίτητα σε συγκεκριμένες χρήσεις (μαζική εστίαση). ..

Κωδικός: A3-2402
ΕΝΤΟΣ 2-3 ΗΜΕΡΩΝ
Σαπουνοθήκη επιτοίχια
Διαστάσεις Μ12.5xΠ13.5xΥ6.5 εκατοστά

€20,00

ROMEO ΕΠΙΤΟΙΧΙΑ ΣΠΟΓΓΟΘΗΚΗ ΕΤΟΙΜΟΠΑΡΑΔΟΤΟ

ROMEO ΕΠΙΤΟΙΧΙΑ ΣΠΟΓΓΟΘΗΚΗ

Σπογγοθήκη επιτοίχια της σειράς ROMEO.Μια επίσης κλασική και διαχρονική σειρά, με βασικό της χαρακτηριστικό το ιδιαίτερο σχήμα στη ροζέτα της: η συνύπαρξη του δυναμικού τετράγωνου με τις στρογγυλεμένες γωνίες δημιουργούν ένα ήρεμο οπτικό αποτέλεσμα και εκσυγχρονίζουν μια σειρά που επιλέγουν οι λάτρεις κλασικών και καθιερωμένων αντικειμένων, παλιότερης εποχής. Με πολλαπλά άγκιστρα, ιδιαίτερα απαραίτητα σε συγκεκριμένες χρήσεις (μαζική εστίαση). ..

Κωδικός: 1122726
ΕΤΟΙΜΟΠΑΡΑΔΟΤΟ
Σπογγοθήκη επιτοίχια
Διαστάσεις Μ22xΠ12xΥ6.5 εκατοστά

€30,00

ROMEO ΕΠΙΤΟΙΧΙΑ ΣΠΟΓΓΟΘΗΚΗ ΜΙΚΡΗ ΕΝΤΟΣ 2-3 ΗΜΕΡΩΝ

ROMEO ΕΠΙΤΟΙΧΙΑ ΣΠΟΓΓΟΘΗΚΗ ΜΙΚΡΗ

Σπογγοθήκη επιτοίχια μικρή της σειράς ROMEO.Μια επίσης κλασική και διαχρονική σειρά, με βασικό της χαρακτηριστικό το ιδιαίτερο σχήμα στη ροζέτα της: η συνύπαρξη του δυναμικού τετράγωνου με τις στρογγυλεμένες γωνίες δημιουργούν ένα ήρεμο οπτικό αποτέλεσμα και εκσυγχρονίζουν μια σειρά που επιλέγουν οι λάτρεις κλασικών και καθιερωμένων αντικειμένων, παλιότερης εποχής. Με πολλαπλά άγκιστρα, ιδιαίτερα απαραίτητα σε συγκεκριμένες χρήσεις (μαζική εστίαση). ..

Κωδικός: A3-2442
ΕΝΤΟΣ 2-3 ΗΜΕΡΩΝ
Σπογγοθήκη επιτοίχια μικρή
Διαστάσεις Μ13xΠ12xΥ6.5 εκατοστά

€25,00

ROMEO ΕΠΙΤΟΙΧΙΑ ΧΑΡΤΟΘΗΚΗ ΕΤΟΙΜΟΠΑΡΑΔΟΤΟ

ROMEO ΕΠΙΤΟΙΧΙΑ ΧΑΡΤΟΘΗΚΗ

Χαρτοθήκη επιτοίχια της σειράς ROMEO.Μια επίσης κλασική και διαχρονική σειρά, με βασικό της χαρακτηριστικό το ιδιαίτερο σχήμα στη ροζέτα της: η συνύπαρξη του δυναμικού τετράγωνου με τις στρογγυλεμένες γωνίες δημιουργούν ένα ήρεμο οπτικό αποτέλεσμα και εκσυγχρονίζουν μια σειρά που επιλέγουν οι λάτρεις κλασικών και καθιερωμένων αντικειμένων, παλιότερης εποχής. Με πολλαπλά άγκιστρα, ιδιαίτερα απαραίτητα σε συγκεκριμένες χρήσεις (μαζική εστίαση). ..

Κωδικός: 1122729
ΕΤΟΙΜΟΠΑΡΑΔΟΤΟ
Χαρτοθήκη επιτοίχια
Διαστάσεις Μ19xΠ6xΥ12.5 εκατοστά

€20,00

ROMEO ΕΠΙΤΟΙΧΙΑ ΧΑΡΤΟΘΗΚΗ ΚΑΘΕΤΗ ΕΝΤΟΣ 2-3 ΗΜΕΡΩΝ

ROMEO ΕΠΙΤΟΙΧΙΑ ΧΑΡΤΟΘΗΚΗ ΚΑΘΕΤΗ

Χαρτοθήκη επιτοίχια κάθετη της σειράς ROMEO.Μια επίσης κλασική και διαχρονική σειρά, με βασικό της χαρακτηριστικό το ιδιαίτερο σχήμα στη ροζέτα της: η συνύπαρξη του δυναμικού τετράγωνου με τις στρογγυλεμένες γωνίες δημιουργούν ένα ήρεμο οπτικό αποτέλεσμα και εκσυγχρονίζουν μια σειρά που επιλέγουν οι λάτρεις κλασικών και καθιερωμένων αντικειμένων, παλιότερης εποχής. Με πολλαπλά άγκιστρα, ιδιαίτερα απαραίτητα σε συγκεκριμένες χρήσεις (μαζική εστίαση). ..

Κωδικός: A3-2416
ΕΝΤΟΣ 2-3 ΗΜΕΡΩΝ
Χαρτοθήκη επιτοίχια κάθετη
Διαστάσεις Μ6xΠ7.5xΥ19 εκατοστά

€25,00

ROMEO ΕΠΙΤΟΙΧΙΑ ΧΑΡΤΟΘΗΚΗ ΜΕ ΚΑΠΑΚΙ ΕΝΤΟΣ 2-3 ΗΜΕΡΩΝ

ROMEO ΕΠΙΤΟΙΧΙΑ ΧΑΡΤΟΘΗΚΗ ΜΕ ΚΑΠΑΚΙ

Χαρτοθήκη επιτοίχια με καπάκι της σειράς ROMEO.Μια επίσης κλασική και διαχρονική σειρά, με βασικό της χαρακτηριστικό το ιδιαίτερο σχήμα στη ροζέτα της: η συνύπαρξη του δυναμικού τετράγωνου με τις στρογγυλεμένες γωνίες δημιουργούν ένα ήρεμο οπτικό αποτέλεσμα και εκσυγχρονίζουν μια σειρά που επιλέγουν οι λάτρεις κλασικών και καθιερωμένων αντικειμένων, παλιότερης εποχής. Με πολλαπλά άγκιστρα, ιδιαίτερα απαραίτητα σε συγκεκριμένες χρήσεις (μαζική εστίαση). ..

Κωδικός: A3-2417
ΕΝΤΟΣ 2-3 ΗΜΕΡΩΝ
Χαρτοθήκη επιτοίχια με καπάκι
Διαστάσεις Μ13xΠ7.5xΥ15 εκατοστά

€35,00

ROMEO ΕΠΙΤΟΙΧΙΟ ΑΓΓΙΣΤΡΟ ΔΙΠΛΟ ΕΤΟΙΜΟΠΑΡΑΔΟΤΟ

ROMEO ΕΠΙΤΟΙΧΙΟ ΑΓΓΙΣΤΡΟ ΔΙΠΛΟ

Άγγιστρο επιτοίχιο διπλό της σειράς ROMEO.Μια επίσης κλασική και διαχρονική σειρά, με βασικό της χαρακτηριστικό το ιδιαίτερο σχήμα στη ροζέτα της: η συνύπαρξη του δυναμικού τετράγωνου με τις στρογγυλεμένες γωνίες δημιουργούν ένα ήρεμο οπτικό αποτέλεσμα και εκσυγχρονίζουν μια σειρά που επιλέγουν οι λάτρεις κλασικών και καθιερωμένων αντικειμένων, παλιότερης εποχής. Με πολλαπλά άγκιστρα, ιδιαίτερα απαραίτητα σε συγκεκριμένες χρήσεις (μαζική εστίαση). ..

Κωδικός: 1122730
ΕΤΟΙΜΟΠΑΡΑΔΟΤΟ
Άγγιστρο επιτοίχιο διπλό
Διαστάσεις Μ6xΠ6xΥ6.5 εκατοστά

€10,00

ROMEO ΕΠΙΤΟΙΧΙΟ ΑΓΓΙΣΤΡΟ ΜΟΝΟ ΕΤΟΙΜΟΠΑΡΑΔΟΤΟ

ROMEO ΕΠΙΤΟΙΧΙΟ ΑΓΓΙΣΤΡΟ ΜΟΝΟ

Άγγιστρο επιτοίχιο μονό της σειράς ROMEO.Μια επίσης κλασική και διαχρονική σειρά, με βασικό της χαρακτηριστικό το ιδιαίτερο σχήμα στη ροζέτα της: η συνύπαρξη του δυναμικού τετράγωνου με τις στρογγυλεμένες γωνίες δημιουργούν ένα ήρεμο οπτικό αποτέλεσμα και εκσυγχρονίζουν μια σειρά που επιλέγουν οι λάτρεις κλασικών και καθιερωμένων αντικειμένων, παλιότερης εποχής. Με πολλαπλά άγκιστρα, ιδιαίτερα απαραίτητα σε συγκεκριμένες χρήσεις (μαζική εστίαση). ..

Κωδικός: 1122807
ΕΤΟΙΜΟΠΑΡΑΔΟΤΟ
Άγγιστρο επιτοίχιο μονό
Διαστάσεις Μ5xΠ7.5xΥ9 εκατοστά

€10,00

ROMEO ΕΠΙΤΟΙΧΙΟ ΑΓΓΙΣΤΡΟ ΤΕΤΡΑΠΛΟ ΕΤΟΙΜΟΠΑΡΑΔΟΤΟ

ROMEO ΕΠΙΤΟΙΧΙΟ ΑΓΓΙΣΤΡΟ ΤΕΤΡΑΠΛΟ

Άγγιστρο επιτοίχιο τετραπλό της σειράς ROMEO.Μια επίσης κλασική και διαχρονική σειρά, με βασικό της χαρακτηριστικό το ιδιαίτερο σχήμα στη ροζέτα της: η συνύπαρξη του δυναμικού τετράγωνου με τις στρογγυλεμένες γωνίες δημιουργούν ένα ήρεμο οπτικό αποτέλεσμα και εκσυγχρονίζουν μια σειρά που επιλέγουν οι λάτρεις κλασικών και καθιερωμένων αντικειμένων, παλιότερης εποχής. Με πολλαπλά άγκιστρα, ιδιαίτερα απαραίτητα σε συγκεκριμένες χρήσεις (μαζική εστίαση). ..

Κωδικός: 1122731
ΕΤΟΙΜΟΠΑΡΑΔΟΤΟ
Άγγιστρο επιτοίχιο τετραπλό
Διαστάσεις Μ19xΠ4.5xΥ6.5 εκατοστά

€30,00

ROMEO ΕΠΙΤΟΙΧΙΟ ΑΓΚΙΣΤΡΟ ΤΡΙΠΛΟ ΕΝΤΟΣ 2-3 ΗΜΕΡΩΝ

ROMEO ΕΠΙΤΟΙΧΙΟ ΑΓΚΙΣΤΡΟ ΤΡΙΠΛΟ

Άγκιστρο επιτοίχιο τριπλό της σειράς ROMEO.Μια επίσης κλασική και διαχρονική σειρά, με βασικό της χαρακτηριστικό το ιδιαίτερο σχήμα στη ροζέτα της: η συνύπαρξη του δυναμικού τετράγωνου με τις στρογγυλεμένες γωνίες δημιουργούν ένα ήρεμο οπτικό αποτέλεσμα και εκσυγχρονίζουν μια σειρά που επιλέγουν οι λάτρεις κλασικών και καθιερωμένων αντικειμένων, παλιότερης εποχής. Με πολλαπλά άγκιστρα, ιδιαίτερα απαραίτητα σε συγκεκριμένες χρήσεις (μαζική εστίαση). ..

Κωδικός: A3-2428
ΕΝΤΟΣ 2-3 ΗΜΕΡΩΝ
Άγκιστρο επιτοίχιο τριπλό
Διαστάσεις Μ14.5xΠ4.5xΥ6.5 εκατοστά

€25,00

ROMEO ΕΠΙΤΟΙΧΙΟ ΝΤΙΣΠΕΝΣΕΡ ΕΝΤΟΣ 2-3 ΗΜΕΡΩΝ

ROMEO ΕΠΙΤΟΙΧΙΟ ΝΤΙΣΠΕΝΣΕΡ

Ντισπένσερ επιτοίχιο της σειράς ROMEO.Μια επίσης κλασική και διαχρονική σειρά, με βασικό της χαρακτηριστικό το ιδιαίτερο σχήμα στη ροζέτα της: η συνύπαρξη του δυναμικού τετράγωνου με τις στρογγυλεμένες γωνίες δημιουργούν ένα ήρεμο οπτικό αποτέλεσμα και εκσυγχρονίζουν μια σειρά που επιλέγουν οι λάτρεις κλασικών και καθιερωμένων αντικειμένων, παλιότερης εποχής. Με πολλαπλά άγκιστρα, ιδιαίτερα απαραίτητα σε συγκεκριμένες χρήσεις (μαζική εστίαση). ..

Κωδικός: A3-2422
ΕΝΤΟΣ 2-3 ΗΜΕΡΩΝ
Ντισπένσερ επιτοίχιο
Διαστάσεις Μ7xΠ11.5xΥ18 εκατοστά

€40,00

ROMEO ΕΠΙΤΟΙΧΙΟΣ ΚΡΙΚΟΣ ΕΤΟΙΜΟΠΑΡΑΔΟΤΟ

ROMEO ΕΠΙΤΟΙΧΙΟΣ ΚΡΙΚΟΣ

Κρίκος επιτοίχιος της σειράς ROMEO.Μια επίσης κλασική και διαχρονική σειρά, με βασικό της χαρακτηριστικό το ιδιαίτερο σχήμα στη ροζέτα της: η συνύπαρξη του δυναμικού τετράγωνου με τις στρογγυλεμένες γωνίες δημιουργούν ένα ήρεμο οπτικό αποτέλεσμα και εκσυγχρονίζουν μια σειρά που επιλέγουν οι λάτρεις κλασικών και καθιερωμένων αντικειμένων, παλιότερης εποχής. Με πολλαπλά άγκιστρα, ιδιαίτερα απαραίτητα σε συγκεκριμένες χρήσεις (μαζική εστίαση). ..

Κωδικός: 1122732
ΕΤΟΙΜΟΠΑΡΑΔΟΤΟ
Κρίκος επιτοίχιος
Διαστάσεις Μ20.5xΠ5.5xΥ22.5 εκατοστά

€20,00

TEMPO ΕΠΙΤΟΙΧΙΑ ΠΕΤΣΕΤΟΘΗΚΗ ΔΙΠΛΗ ΕΤΟΙΜΟΠΑΡΑΔΟΤΟ

TEMPO ΕΠΙΤΟΙΧΙΑ ΠΕΤΣΕΤΟΘΗΚΗ ΔΙΠΛΗ

Πετσετοθήκη επιτοίχια διπλή της σειράς Tempo.Σταθερή ένωση ροζέτας με το στρογγυλό τμήμα ένωσης 18 mm Ø σε όλα τα αντικείμενα. Πολλά, διαφορετικής χρήσης ή παρεμφερούς αισθητικής αντικείμενα στην ίδια σειρά, που καλύπτουν κάθε πιθανή ανάγκη και ιδιομορφία χώρου. ..

Κωδικός: 1122803
ΕΤΟΙΜΟΠΑΡΑΔΟΤΟ
Πετσετοθήκη επιτοίχια διπλή
Διαστάσεις Μ60xΠ11xΥ4 εκατοστά

€50,00

TEMPO ΕΠΙΤΟΙΧΙΑ ΠΕΤΣΕΤΟΘΗΚΗ ΜΟΝΗ ΕΤΟΙΜΟΠΑΡΑΔΟΤΟ

TEMPO ΕΠΙΤΟΙΧΙΑ ΠΕΤΣΕΤΟΘΗΚΗ ΜΟΝΗ

Πετσετοθήκη επιτοίχια μονή της σειράς Tempo.Σταθερή ένωση ροζέτας με το στρογγυλό τμήμα ένωσης 18 mm Ø σε όλα τα αντικείμενα. Πολλά, διαφορετικής χρήσης ή παρεμφερούς αισθητικής αντικείμενα στην ίδια σειρά, που καλύπτουν κάθε πιθανή ανάγκη και ιδιομορφία χώρου. ..

Κωδικός: 1122755
ΕΤΟΙΜΟΠΑΡΑΔΟΤΟ
Πετσετοθήκη επιτοίχια μονή
Διαστάσεις Μ60xΠ6xΥ4 εκατοστά

€35,00

TEMPO ΕΠΙΤΟΙΧΙΑ ΠΕΤΣΕΤΟΘΗΚΗ ΠΕΡΙΣΤΡΟΦΙΚΗ ΕΤΟΙΜΟΠΑΡΑΔΟΤΟ

TEMPO ΕΠΙΤΟΙΧΙΑ ΠΕΤΣΕΤΟΘΗΚΗ ΠΕΡΙΣΤΡΟΦΙΚΗ

Πετσετοθήκη επιτοίχια περιστροφική της σειράς Tempo.Σταθερή ένωση ροζέτας με το στρογγυλό τμήμα ένωσης 18 mm Ø σε όλα τα αντικείμενα. Πολλά, διαφορετικής χρήσης ή παρεμφερούς αισθητικής αντικείμενα στην ίδια σειρά, που καλύπτουν κάθε πιθανή ανάγκη και ιδιομορφία χώρου. ..

Κωδικός: 1122831
ΕΤΟΙΜΟΠΑΡΑΔΟΤΟ
Πετσετοθήκη επιτοίχια περιστροφική
Διαστάσεις Μ40xΠ3.5xΥ6 εκατοστά

€45,00

TEMPO ΕΠΙΤΟΙΧΙΑ ΠΟΤΗΡΟΘΗΚΗ ΕΝΤΟΣ 2-3 ΗΜΕΡΩΝ

TEMPO ΕΠΙΤΟΙΧΙΑ ΠΟΤΗΡΟΘΗΚΗ

Ποτηροθήκη επιτοίχια της σειράς Tempo.Σταθερή ένωση ροζέτας με το στρογγυλό τμήμα ένωσης 18 mm Ø σε όλα τα αντικείμενα. Πολλά, διαφορετικής χρήσης ή παρεμφερούς αισθητικής αντικείμενα στην ίδια σειρά, που καλύπτουν κάθε πιθανή ανάγκη και ιδιομορφία χώρου. ..

Κωδικός: Α3-14001
ΕΝΤΟΣ 2-3 ΗΜΕΡΩΝ
Ποτηροθήκη επιτοίχια
Διαστάσεις Μ8xΠ11xΥ9 εκατοστά

€25,00

TEMPO ΕΠΙΤΟΙΧΙΑ ΣΠΟΓΓΟΘΗΚΗ ΕΤΟΙΜΟΠΑΡΑΔΟΤΟ

TEMPO ΕΠΙΤΟΙΧΙΑ ΣΠΟΓΓΟΘΗΚΗ

Σπογγοθήκη επιτοίχια της σειράς Tempo.Σταθερή ένωση ροζέτας με το στρογγυλό τμήμα ένωσης 18 mm Ø σε όλα τα αντικείμενα. Πολλά, διαφορετικής χρήσης ή παρεμφερούς αισθητικής αντικείμενα στην ίδια σειρά, που καλύπτουν κάθε πιθανή ανάγκη και ιδιομορφία χώρου. ..

Κωδικός: 1122812
ΕΤΟΙΜΟΠΑΡΑΔΟΤΟ
Σπογγοθήκη επιτοίχια
Διαστάσεις Μ22xΠ13xΥ5 εκατοστά

€35,00

TEMPO ΕΠΙΤΟΙΧΙΑ ΣΠΟΓΓΟΘΗΚΗ ΜΕΓΑΛΗ ΕΤΟΙΜΟΠΑΡΑΔΟΤΟ

TEMPO ΕΠΙΤΟΙΧΙΑ ΣΠΟΓΓΟΘΗΚΗ ΜΕΓΑΛΗ

Σπογγοθήκη επιτοίχια μεγάλη της σειράς Tempo.Σταθερή ένωση ροζέτας με το στρογγυλό τμήμα ένωσης 18 mm Ø σε όλα τα αντικείμενα. Πολλά, διαφορετικής χρήσης ή παρεμφερούς αισθητικής αντικείμενα στην ίδια σειρά, που καλύπτουν κάθε πιθανή ανάγκη και ιδιομορφία χώρου. ..

Κωδικός: 1122777
ΕΤΟΙΜΟΠΑΡΑΔΟΤΟ
Σπογγοθήκη επιτοίχια μεγάλη
Διαστάσεις Μ31xΠ13xΥ5.5 εκατοστά

€70,00

TEMPO ΕΠΙΤΟΙΧΙΑ ΧΑΡΤΟΘΗΚΗ ΕΤΟΙΜΟΠΑΡΑΔΟΤΟ

TEMPO ΕΠΙΤΟΙΧΙΑ ΧΑΡΤΟΘΗΚΗ

Χαρτοθήκη επιτοίχια της σειράς Tempo.Σταθερή ένωση ροζέτας με το στρογγυλό τμήμα ένωσης 18 mm Ø σε όλα τα αντικείμενα. Πολλά, διαφορετικής χρήσης ή παρεμφερούς αισθητικής αντικείμενα στην ίδια σειρά, που καλύπτουν κάθε πιθανή ανάγκη και ιδιομορφία χώρου. ..

Κωδικός: 1122741
ΕΤΟΙΜΟΠΑΡΑΔΟΤΟ
Χαρτοθήκη επιτοίχια
Διαστάσεις Μ15.5xΠ8xΥ4 εκατοστά

€25,00

TEMPO ΕΠΙΤΟΙΧΙΑ ΧΑΡΤΟΘΗΚΗ ΚΑΘΕΤΗ ΕΝΤΟΣ 2-3 ΗΜΕΡΩΝ

TEMPO ΕΠΙΤΟΙΧΙΑ ΧΑΡΤΟΘΗΚΗ ΚΑΘΕΤΗ

Χαρτοθήκη επιτοίχια κάθετη της σειράς Tempo.Σταθερή ένωση ροζέτας με το στρογγυλό τμήμα ένωσης 18 mm Ø σε όλα τα αντικείμενα. Πολλά, διαφορετικής χρήσης ή παρεμφερούς αισθητικής αντικείμενα στην ίδια σειρά, που καλύπτουν κάθε πιθανή ανάγκη και ιδιομορφία χώρου. ..

Κωδικός: Α3-14016
ΕΝΤΟΣ 2-3 ΗΜΕΡΩΝ
Χαρτοθήκη επιτοίχια κάθετη
Διαστάσεις Μ5.5xΠ9.5xΥ18.5 εκατοστά

€30,00

TEMPO ΕΠΙΤΟΙΧΙΟ ΑΓΓΙΣΤΡΟ ΔΙΠΛΟ ΕΤΟΙΜΟΠΑΡΑΔΟΤΟ

TEMPO ΕΠΙΤΟΙΧΙΟ ΑΓΓΙΣΤΡΟ ΔΙΠΛΟ

Άγκιστρο επιτοίχιο διπλό της σειράς Tempo.Σταθερή ένωση ροζέτας με το στρογγυλό τμήμα ένωσης 18 mm Ø σε όλα τα αντικείμενα. Πολλά, διαφορετικής χρήσης ή παρεμφερούς αισθητικής αντικείμενα στην ίδια σειρά, που καλύπτουν κάθε πιθανή ανάγκη και ιδιομορφία χώρου. ..

Κωδικός: 1122744
ΕΤΟΙΜΟΠΑΡΑΔΟΤΟ
Άγκιστρο επιτοίχιο διπλό
Διαστάσεις Μ4.5xΠ4xΥ4 εκατοστά

€20,00

TEMPO ΕΠΙΤΟΙΧΙΟ ΑΓΓΙΣΤΡΟ ΜΟΝΟ ΕΤΟΙΜΟΠΑΡΑΔΟΤΟ

TEMPO ΕΠΙΤΟΙΧΙΟ ΑΓΓΙΣΤΡΟ ΜΟΝΟ

Άγκιστρο επιτοίχιο μονό της σειράς Tempo.Σταθερή ένωση ροζέτας με το στρογγυλό τμήμα ένωσης 18 mm Ø σε όλα τα αντικείμενα. Πολλά, διαφορετικής χρήσης ή παρεμφερούς αισθητικής αντικείμενα στην ίδια σειρά, που καλύπτουν κάθε πιθανή ανάγκη και ιδιομορφία χώρου. ..

Κωδικός: 1122742
ΕΤΟΙΜΟΠΑΡΑΔΟΤΟ
Άγκιστρο επιτοίχιο μονό
Διαστάσεις Μ4xΠ4xΥ4.5 εκατοστά

€15,00

TEMPO ΕΠΙΤΟΙΧΙΟ ΝΤΙΣΠΕΝΣΕΡ ΕΝΤΟΣ 2-3 ΗΜΕΡΩΝ

TEMPO ΕΠΙΤΟΙΧΙΟ ΝΤΙΣΠΕΝΣΕΡ

Ντισπένσερ επιτοίχιο της σειράς Tempo.Σταθερή ένωση ροζέτας με το στρογγυλό τμήμα ένωσης 18 mm Ø σε όλα τα αντικείμενα. Πολλά, διαφορετικής χρήσης ή παρεμφερούς αισθητικής αντικείμενα στην ίδια σειρά, που καλύπτουν κάθε πιθανή ανάγκη και ιδιομορφία χώρου. ..

Κωδικός: Α3-14022
ΕΝΤΟΣ 2-3 ΗΜΕΡΩΝ
Ντισπένσερ επιτοίχιο
Διαστάσεις Μ7xΠ10.5xΥ18 εκατοστά

€45,00

TEMPO ΕΠΙΤΟΙΧΙΟΣ ΚΡΙΚΟΣ ΕΤΟΙΜΟΠΑΡΑΔΟΤΟ

TEMPO ΕΠΙΤΟΙΧΙΟΣ ΚΡΙΚΟΣ

Κρίκος επιτοίχιος της σειράς Tempo.Σταθερή ένωση ροζέτας με το στρογγυλό τμήμα ένωσης 18 mm Ø σε όλα τα αντικείμενα. Πολλά, διαφορετικής χρήσης ή παρεμφερούς αισθητικής αντικείμενα στην ίδια σειρά, που καλύπτουν κάθε πιθανή ανάγκη και ιδιομορφία χώρου. ..

Κωδικός: 1122743
ΕΤΟΙΜΟΠΑΡΑΔΟΤΟ
Κρίκος επιτοίχιος
Διαστάσεις Μ20.5xΠ4.5xΥ22.5 εκατοστά

€25,00

TEMPO ΕΠΙΤΟΙΧΙΟΣ ΚΡΙΚΟΣ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟΣ ΕΤΟΙΜΟΠΑΡΑΔΟΤΟ

TEMPO ΕΠΙΤΟΙΧΙΟΣ ΚΡΙΚΟΣ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟΣ

Κρίκος επιτοίχιος τετράγωνος της σειράς Tempo.Σταθερή ένωση ροζέτας με το στρογγυλό τμήμα ένωσης 18 mm Ø σε όλα τα αντικείμενα. Πολλά, διαφορετικής χρήσης ή παρεμφερούς αισθητικής αντικείμενα στην ίδια σειρά, που καλύπτουν κάθε πιθανή ανάγκη και ιδιομορφία χώρου. ..

Κωδικός: 1122798
ΕΤΟΙΜΟΠΑΡΑΔΟΤΟ
Κρίκος επιτοίχιος τετράγωνος
Διαστάσεις Μ21xΠ4.5xΥ19.5 εκατοστά

€40,00

TWIST ΕΠΙΤΟΙΧΙΑ ΠΕΤΣΕΤΟΘΗΚΗ ΔΙΠΛΗ ΕΤΟΙΜΟΠΑΡΑΔΟΤΟ

TWIST ΕΠΙΤΟΙΧΙΑ ΠΕΤΣΕΤΟΘΗΚΗ ΔΙΠΛΗ

Πετσετοθήκη επιτοίχια διπλή της σειράς Twist.Απλή και ήσυχη σχεδιαστική γραμμή, λεπτεπίλεπτη τελική αισθητική, με αντικείμενα που καλύπτουν κάθε πιθανή χρήση. Μία εμπορική σειρά με ιδιαίτερα προσιτή τιμή και την κλασική ποιότητα Sanco. ..

Κωδικός: 1122773
ΕΤΟΙΜΟΠΑΡΑΔΟΤΟ
Πετσετοθήκη επιτοίχια διπλή
Διαστάσεις Μ60xΠ11xΥ5 εκατοστά

€40,00

TWIST ΕΠΙΤΟΙΧΙΑ ΠΕΤΣΕΤΟΘΗΚΗ ΜΟΝΗ ΕΤΟΙΜΟΠΑΡΑΔΟΤΟ

TWIST ΕΠΙΤΟΙΧΙΑ ΠΕΤΣΕΤΟΘΗΚΗ ΜΟΝΗ

Πετσετοθήκη επιτοίχια μονή της σειράς Twist.Απλή και ήσυχη σχεδιαστική γραμμή, λεπτεπίλεπτη τελική αισθητική, με αντικείμενα που καλύπτουν κάθε πιθανή χρήση. Μία εμπορική σειρά με ιδιαίτερα προσιτή τιμή και την κλασική ποιότητα Sanco. ..

Κωδικός: 1122747
ΕΤΟΙΜΟΠΑΡΑΔΟΤΟ
Πετσετοθήκη επιτοίχια μονή
Διαστάσεις Μ60xΠ6xΥ5 εκατοστά

€25,00

TWIST ΕΠΙΤΟΙΧΙΑ ΠΕΤΣΕΤΟΘΗΚΗ ΠΕΡΙΣΤΡΟΦΙΚΗ ΕΤΟΙΜΟΠΑΡΑΔΟΤΟ

TWIST ΕΠΙΤΟΙΧΙΑ ΠΕΤΣΕΤΟΘΗΚΗ ΠΕΡΙΣΤΡΟΦΙΚΗ

Πετσετοθήκη επιτοίχια περιστροφική της σειράς Twist.Απλή και ήσυχη σχεδιαστική γραμμή, λεπτεπίλεπτη τελική αισθητική, με αντικείμενα που καλύπτουν κάθε πιθανή χρήση. Μία εμπορική σειρά με ιδιαίτερα προσιτή τιμή και την κλασική ποιότητα Sanco. ..

Κωδικός: 1122830
ΕΤΟΙΜΟΠΑΡΑΔΟΤΟ
Πετσετοθήκη επιτοίχια περιστροφική
Διαστάσεις Μ40xΠ3.5xΥ6 εκατοστά

€40,00

TWIST ΕΠΙΤΟΙΧΙΑ ΠΟΤΗΡΟΘΗΚΗ ΕΤΟΙΜΟΠΑΡΑΔΟΤΟ

TWIST ΕΠΙΤΟΙΧΙΑ ΠΟΤΗΡΟΘΗΚΗ

Ποτηροθήκη επιτοίχια της σειράς Twist.Απλή και ήσυχη σχεδιαστική γραμμή, λεπτεπίλεπτη τελική αισθητική, με αντικείμενα που καλύπτουν κάθε πιθανή χρήση. Μία εμπορική σειρά με ιδιαίτερα προσιτή τιμή και την κλασική ποιότητα Sanco. ..

Κωδικός: 1122781
ΕΤΟΙΜΟΠΑΡΑΔΟΤΟ
Ποτηροθήκη επιτοίχια
Διαστάσεις Μ8xΠ11xΥ9 εκατοστά

€20,00

TWIST ΕΠΙΤΟΙΧΙΑ ΣΑΠΟΥΝΟΘΗΚΗ ΕΝΤΟΣ 2-3 ΗΜΕΡΩΝ

TWIST ΕΠΙΤΟΙΧΙΑ ΣΑΠΟΥΝΟΘΗΚΗ

Σαπουνοθήκη επιτοίχια της σειράς Twist.Απλή και ήσυχη σχεδιαστική γραμμή, λεπτεπίλεπτη τελική αισθητική, με αντικείμενα που καλύπτουν κάθε πιθανή χρήση. Μία εμπορική σειρά με ιδιαίτερα προσιτή τιμή και την κλασική ποιότητα Sanco. ..

Κωδικός: Α3-14302
ΕΝΤΟΣ 2-3 ΗΜΕΡΩΝ
Σαπουνοθήκη επιτοίχια
Διαστάσεις Μ12.5xΠ12.5xΥ5.5 εκατοστά

€20,00

TWIST ΕΠΙΤΟΙΧΙΑ ΣΠΟΓΓΟΘΗΚΗ ΕΤΟΙΜΟΠΑΡΑΔΟΤΟ

TWIST ΕΠΙΤΟΙΧΙΑ ΣΠΟΓΓΟΘΗΚΗ

Σπογγοθήκη επιτοίχια της σειράς Twist.Απλή και ήσυχη σχεδιαστική γραμμή, λεπτεπίλεπτη τελική αισθητική, με αντικείμενα που καλύπτουν κάθε πιθανή χρήση. Μία εμπορική σειρά με ιδιαίτερα προσιτή τιμή και την κλασική ποιότητα Sanco. ..

Κωδικός: 1122827
ΕΤΟΙΜΟΠΑΡΑΔΟΤΟ
Σπογγοθήκη επιτοίχια
Διαστάσεις Μ22xΠ13xΥ5.5 εκατοστά

€30,00

TWIST ΕΠΙΤΟΙΧΙΑ ΣΠΟΓΓΟΘΗΚΗ ΜΕΓΑΛΗ ΕΤΟΙΜΟΠΑΡΑΔΟΤΟ

TWIST ΕΠΙΤΟΙΧΙΑ ΣΠΟΓΓΟΘΗΚΗ ΜΕΓΑΛΗ

Σπογγοθήκη επιτοίχια μεγάλη της σειράς Twist.Απλή και ήσυχη σχεδιαστική γραμμή, λεπτεπίλεπτη τελική αισθητική, με αντικείμενα που καλύπτουν κάθε πιθανή χρήση. Μία εμπορική σειρά με ιδιαίτερα προσιτή τιμή και την κλασική ποιότητα Sanco. ..

Κωδικός: 1122753
ΕΤΟΙΜΟΠΑΡΑΔΟΤΟ
Σπογγοθήκη επιτοίχια μεγάλη
Διαστάσεις Μ31xΠ13xΥ6 εκατοστά

€60,00

TWIST ΕΠΙΤΟΙΧΙΑ ΧΑΡΤΟΘΗΚΗ ΕΤΟΙΜΟΠΑΡΑΔΟΤΟ

TWIST ΕΠΙΤΟΙΧΙΑ ΧΑΡΤΟΘΗΚΗ

Χαρτοθήκη επιτοίχια της σειράς Twist.Απλή και ήσυχη σχεδιαστική γραμμή, λεπτεπίλεπτη τελική αισθητική, με αντικείμενα που καλύπτουν κάθε πιθανή χρήση. Μία εμπορική σειρά με ιδιαίτερα προσιτή τιμή και την κλασική ποιότητα Sanco. ..

Κωδικός: 1122748
ΕΤΟΙΜΟΠΑΡΑΔΟΤΟ
Χαρτοθήκη επιτοίχια
Διαστάσεις Μ15.5xΠ8xΥ5 εκατοστά

€20,00

TWIST ΕΠΙΤΟΙΧΙΑ ΧΑΡΤΟΘΗΚΗ ΚΑΘΕΤΗ ΕΝΤΟΣ 2-3 ΗΜΕΡΩΝ

TWIST ΕΠΙΤΟΙΧΙΑ ΧΑΡΤΟΘΗΚΗ ΚΑΘΕΤΗ

Χαρτοθήκη επιτοίχια κάθετη της σειράς Twist.Απλή και ήσυχη σχεδιαστική γραμμή, λεπτεπίλεπτη τελική αισθητική, με αντικείμενα που καλύπτουν κάθε πιθανή χρήση. Μία εμπορική σειρά με ιδιαίτερα προσιτή τιμή και την κλασική ποιότητα Sanco. ..

Κωδικός: Α3-14316
ΕΝΤΟΣ 2-3 ΗΜΕΡΩΝ
Χαρτοθήκη επιτοίχια κάθετη
Διαστάσεις Μ5.5xΠ9.5xΥ18.5 εκατοστά

€25,00

TWIST ΕΠΙΤΟΙΧΙΑ ΧΑΡΤΟΘΗΚΗ ΜΕ ΚΑΠΑΚΙ ΕΝΤΟΣ 2-3 ΗΜΕΡΩΝ

TWIST ΕΠΙΤΟΙΧΙΑ ΧΑΡΤΟΘΗΚΗ ΜΕ ΚΑΠΑΚΙ

Χαρτοθήκη επιτοίχια με καπάκι της σειράς Twist.Απλή και ήσυχη σχεδιαστική γραμμή, λεπτεπίλεπτη τελική αισθητική, με αντικείμενα που καλύπτουν κάθε πιθανή χρήση. Μία εμπορική σειρά με ιδιαίτερα προσιτή τιμή και την κλασική ποιότητα Sanco. ..

Κωδικός: Α3-14317
ΕΝΤΟΣ 2-3 ΗΜΕΡΩΝ
Χαρτοθήκη επιτοίχια με καπάκι
Διαστάσεις Μ14xΠ6.5xΥ13 εκατοστά

€35,00

TWIST ΕΠΙΤΟΙΧΙΟ ΑΓΓΙΣΤΡΟ ΔΙΠΛΟ ΕΤΟΙΜΟΠΑΡΑΔΟΤΟ

TWIST ΕΠΙΤΟΙΧΙΟ ΑΓΓΙΣΤΡΟ ΔΙΠΛΟ

Άγκιστρο επιτοίχιο διπλό της σειράς Twist.Απλή και ήσυχη σχεδιαστική γραμμή, λεπτεπίλεπτη τελική αισθητική, με αντικείμενα που καλύπτουν κάθε πιθανή χρήση. Μία εμπορική σειρά με ιδιαίτερα προσιτή τιμή και την κλασική ποιότητα Sanco. ..

Κωδικός: 1122749
ΕΤΟΙΜΟΠΑΡΑΔΟΤΟ
Άγκιστρο επιτοίχιο διπλό
Διαστάσεις Μ5xΠ4.2xΥ5 εκατοστά

€15,00

TWIST ΕΠΙΤΟΙΧΙΟ ΑΓΓΙΣΤΡΟ ΔΙΠΛΟ ΙΣΙΟ ΕΤΟΙΜΟΠΑΡΑΔΟΤΟ

TWIST ΕΠΙΤΟΙΧΙΟ ΑΓΓΙΣΤΡΟ ΔΙΠΛΟ ΙΣΙΟ

Άγκιστρο επιτοίχιο ίσιο διπλό της σειράς Twist.Απλή και ήσυχη σχεδιαστική γραμμή, λεπτεπίλεπτη τελική αισθητική, με αντικείμενα που καλύπτουν κάθε πιθανή χρήση. Μία εμπορική σειρά με ιδιαίτερα προσιτή τιμή και την κλασική ποιότητα Sanco. ..

Κωδικός: 1125039
ΕΤΟΙΜΟΠΑΡΑΔΟΤΟ
Άγκιστρο επιτοίχιο ίσιο διπλό
Διαστάσεις Μ9.5xΠ5.5xΥ5 εκατοστά

€20,00

TWIST ΕΠΙΤΟΙΧΙΟ ΑΓΓΙΣΤΡΟ ΜΟΝΟ ΕΤΟΙΜΟΠΑΡΑΔΟΤΟ

TWIST ΕΠΙΤΟΙΧΙΟ ΑΓΓΙΣΤΡΟ ΜΟΝΟ

Άγκιστρο επιτοίχιο μονό της σειράς Twist.Απλή και ήσυχη σχεδιαστική γραμμή, λεπτεπίλεπτη τελική αισθητική, με αντικείμενα που καλύπτουν κάθε πιθανή χρήση. Μία εμπορική σειρά με ιδιαίτερα προσιτή τιμή και την κλασική ποιότητα Sanco. ..

Κωδικός: 1122828
ΕΤΟΙΜΟΠΑΡΑΔΟΤΟ
Άγκιστρο επιτοίχιο μονό
Διαστάσεις Μ5xΠ4.2xΥ5 εκατοστά

€10,00

TWIST ΕΠΙΤΟΙΧΙΟ ΝΤΙΣΠΕΝΣΕΡ ΕΤΟΙΜΟΠΑΡΑΔΟΤΟ

TWIST ΕΠΙΤΟΙΧΙΟ ΝΤΙΣΠΕΝΣΕΡ

Ντισπένσερ επιτοίχιο της σειράς Twist.Απλή και ήσυχη σχεδιαστική γραμμή, λεπτεπίλεπτη τελική αισθητική, με αντικείμενα που καλύπτουν κάθε πιθανή χρήση. Μία εμπορική σειρά με ιδιαίτερα προσιτή τιμή και την κλασική ποιότητα Sanco. ..

Κωδικός: 1126695
ΕΤΟΙΜΟΠΑΡΑΔΟΤΟ
Ντισπένσερ επιτοίχιο
Διαστάσεις Μ7xΠ10.5xΥ18 εκατοστά

€40,00

TWIST ΕΠΙΤΟΙΧΙΟΣ ΚΡΙΚΟΣ ΕΤΟΙΜΟΠΑΡΑΔΟΤΟ

TWIST ΕΠΙΤΟΙΧΙΟΣ ΚΡΙΚΟΣ

Κρίκος επιτοίχιος της σειράς Twist.Απλή και ήσυχη σχεδιαστική γραμμή, λεπτεπίλεπτη τελική αισθητική, με αντικείμενα που καλύπτουν κάθε πιθανή χρήση. Μία εμπορική σειρά με ιδιαίτερα προσιτή τιμή και την κλασική ποιότητα Sanco. ..

Κωδικός: 1122774
ΕΤΟΙΜΟΠΑΡΑΔΟΤΟ
Κρίκος επιτοίχιος
Διαστάσεις Μ20.5xΠ4.5xΥ22.5 εκατοστά

€20,00