ΛΑΒΙΤΣΑ ΕΠΙΠΛΟΥ CL387 ΜΑΥΡΟ ΜΑΤ

ΕΤΟΙΜΟΠΑΡΑΔΟΤΟ ΛΑΒΙΤΣΑ ΕΠΙΠΛΟΥ CL387 ΜΑΥΡΟ ΜΑΤ
ΓΕΝΙΚΑ
ΥλικόΖΑΜΑΚ
ΦινίρισμαΜΑΥΡΟ
ΠΟΜΟΛΟ - ΛΑΒΗ ΕΠΙΠΛΟΥ
ΤύποςΛΑΒΙΤΣΑ
Διάσταση Πομόλου (mm)96 ΚΕΝΤΡΟ, 160 ΚΕΝΤΡΟ, 224 ΚΕΝΤΡΟ, 256 ΚΕΝΤΡΟ

Περιγραφή

Λαβίτσα επίπλου σε φινίρισμα Μαύρο Ματ. Με κέντρα 96,160, 224 και 256 mm.

  • Προβολές: 2234
  • Κατασκευαστής: ZALONIS
  • Κωδικός Προϊόντος: CL387.BL
  • Διαθεσιμότητα: ΕΤΟΙΜΟΠΑΡΑΔΟΤΟ
Μαύρο Ματ
Σε διαστάσεις 96,160, 224, 256 mm
  • €6,60
  • €5,94

Διαθέσιμες Επιλογές

Πομολάκια Επίπλων

Τα σημαντικότερα χαρακτηριστικά τα οποία καθορίζουν την ποιότητα ενός πομόλου συνοψίζονται ως εξής:

Η ποιότητα του υλικού. Τα περισσότερα πομολάκια κατασκευάζονται από ζάμακ το οποίο αποτελεί κράμα ψευδάργουρου, αλουμινίου, μαγνησίου και χαλκού. Η αναλογία στα επιμέρους συστατικά καθορίζει την ποιότητα της πρώτης ύλης. Όσο περισσότερο χαλκό περιέχει το κράμα τόσο καλύτερο τελικό αποτέλεσμα παράγει.
 

Το φινίρισμα. Μετά την χύτευση της πρώτης ύλης (ζάμακ) το προιόν περνάει ένα στάδιο φινιρίσματος, λείανσης ατελειών οι οποίες προκύπτουν από την χύτευση. Όση περισσότερη ώρα διαρκέσει η εξομάλυνση των ατελειών τόσο καλύτερα φτάνει το προϊόν στο στάδιο της βαφής.
 

Η ποιότητα των μηχανουργικών μερών. Κάθε πόμολο περνάει ένα στάδιο δημιουργίας σπειρώματος το οποίο του επιτρέπει να βιδωθεί πάνω στο έπιπλο. Όσο πιο ορθά γίνει η παραπάνω διαδιασία τόσο πιο σταθερά γίνεται η στερέωση πάνω στο έπιπλο.
 

Η ποιότητα της βαφής. Το τελευταίο στάδιο της επεξεργασίας είναι η βαφή. Η βαφή καθορίζει το αισθητικό αποτέλεσμα καθώς και την διάρκεια ζωής του πομόλου. Η ποιότητα των πρώτων υλών, η τεχνολογία του βαφείου καθώς και ο χρόνος παραμονής στο στάδιο αυτό που καθορίζει το πάχος του στρώματος της βαφής και κατ' επέκταση την ποιότητα του τελικού προϊόντος.