300 ΠΛΑΚΑ ΝΙΚΕΛ ΜΑΤ - ΧΡΩΜΙΟ

ΕΤΟΙΜΟΠΑΡΑΔΟΤΟ 300 ΠΛΑΚΑ ΝΙΚΕΛ ΜΑΤ - ΧΡΩΜΙΟ
ΓΕΝΙΚΑ
ΥλικόΑΛΟΥΜΙΝΙΟ,ΑΝΟΞΕΙΔΩΤΟ
ΦινίρισμαΝΙΚΕΛ ΜΑΤ, ΧΡΩΜΙΟ
ΠΟΜΟΛΟ ΠΟΡΤΑΣ
Τύπος Πομόλου ΠόρταςΠΛΑΚΑ

Περιγραφή

Πόμολο πόρτας με αλουμινένιο σκελετό και ανοξείδωτη λαβή.

  • Προβολές: 3432
  • Κατασκευαστής: ZALONIS
  • Κωδικός Προϊόντος: 1123505
  • Διαθεσιμότητα: ΕΤΟΙΜΟΠΑΡΑΔΟΤΟ
Πόμολο πόρτας με πλάκα
Νίκελ ματ-Χρώμιο
Ανοξείδωτο
  • €35,00
  • €31,50

Πόμολο Πόρτας


Περιεχόμενα συσκευασίας πομόλων πόρτας. Σε όλες τις συσκευασίες των πομόλων πόρτας περιλαμβάνεται ένα ζεύγων πομόλων, οι ροζέτες τις κλειδαριάς (εάν είναι πόμολα τύπου ροζέτα) το καρέ σύνδεσης (8x8mm) και οι βίδες τοποθέτησης.

Τα σημαντικότερα χαρακτηριστικά τα οποία καθορίζουν την ποιότητα ενός πομόλου πόρτας συνοψίζονται ως εξής:
 

Η ποιότητα του υλικού. Τα περισσότερα πόμολα πόρτας από τους επώνυμους ευρωπαϊκούς οίκους παράγονται από ορείχαλκο. Ο ορείχαλκος υπερέχει σαν υλικό λόγου του συνδιασμού σκληρότητας για την μηχανουργική αντοχή του πομόλου - καθώς και την ευκολία στο να παράγει πολύ καλό φινίρισμα. Τα ανοξείδωτα πόμολα έχουν υψηλό χρόνο ζωής αλλά παράγονται σε περιορισμένα σχέδια λόγω της αδυναμίας χύτευσής τους σε περίτεχνα σχέδια. Τέλος το Ζάμακ το οποίο αποτελεί κράμα υλικών είναι το συνηθέστερο υλικό στις οικονομικές σειρές γιατί υπάρχει διαθέσιμο σε πολλές ποιότητες. Φυσικά υπάρχουν υψηλών προδιαγραφών πόμολα κατασκευασμένα και από τα τρία υλικά.
 

Tο φινίρισμα. Μετά τη διαμόρφωση της πρώτης ύλης, το προιόν περνάει ένα στάδιο φινιρίσματος και λείανσης των ατελειών οι οποίες προκύπτουν από την διαμόρφωση. Όση περισσότερη ώρα διαρκέσει η εξομάλυνση των ατελειών τόσο καλύτερα φτάνει το προϊόν στο στάδιο της βαφής.
 

Η ποιότητα των μηχανουργικών μερών. Κάθε πόμολο περνάει ένα στάδιο δημιουργίας σπειρώματων, οπών στερέωσης, καρέ εισόδου του πείρου, τοποθέτηση ελατηρίων επαναφοράς, ασφαλειών, πλαστικών περεμβυσμάτων. Η ορθή εκτέλεση των εργασιών αυτών καθώς και η ποιότητα των υλικών που χρησιμοποιούνται καθορίζουν την τελική λειτουργικότητα του πομόλου, τον θόρυβο επαναφοράς του ελατηρίου καθως και τον χρόνο ζωής και ορθής λειτουργίας.
 

Η ποιότητα της βαφής. Το τελευταίο στάδιο της επεξεργασίας είναι η βαφή. Η βαφή καθορίζει το αισθητικό αποτέλεσμα καθώς και την διάρκεια ζωής του πομόλου. Η ποιότητα των πρώτων υλών, η τεχνολογία του βαφείου καθώς και ο χρόνος παραμονής στο στάδιο αυτό που καθορίζει το πάχος του στρώματος της βαφής και κατ' επέκταση την ποιότητα του τελικού προϊόντος.

*Το κέιμενα του ιστότοπου αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία της ΑΦΟΙ ΖΑΛΩΝΗ.